Informatie Nationale Dinercheque ( dinerbon )

Waar is de nationale dinercheque geldig:
De Nationale Dinercheque wordt geaccepteerd in meer dan 1700 deelnemende restaurants verspreid over leuke steden en mooie plaatsjes in heel Nederland en gedeeltelijk in België. De aangesloten restaurants bieden een grote diversiteit in keuken; van een gezellig eetcafé op de hoek tot een culinair hoogstaand restaurant bekroond met een Michelin ster.

Online nationale dinercheque bestellen:
Het is niet mogelijk de diner cheque online te bestellen.

Nationale dinercheque waar te koop?
De Nationale Dinercheque is te koop bij de VVV, ANWB, Postkantoren en TNT Postkantoren.
Dit zijn allemaal officiële dinercheque verkooppunten.

Geldigheid dinnercheque:
De Nationale Dinercheque is onbeperkt geldig en kan gebruikt worden voor een avondje uit waar en wanneer het jou uitkomt.

Waarden nationale dinercheque:
De Nationale Dinercheque is verkrijgbaar in drie waarden:
€ 25,00 / € 35,00 en € 50,00. De bon wordt standaard verpakt in een gratis envelop. Bij iedere Nationale Dinercheque wordt een restaurantgids gevoegd waarin de aangesloten restaurants staan vermeld. Met behulp van deze gids kun je op eenvoudige wijze een keuze maken uit de verschillende keukens en steden waar de Nationale Dinercheque kan worden besteed.

Waar vindt u de nationale dinercheque op Ruiljecadeaubon.nl:
De dinercheque op deze site vindt u het waarschijnlijkst terug onder de categorie Diner. Klik hier om naar deze categorie te gaan.

Nationale dinercheque op Ruiljecadeaubon.nl plaatsen:
Als u zelf een dinercheque heeft die u wilt ruilen of verkopen moet u zich eerst registreren (als u nog niet geregistreerd bent) om daarna de bon te plaatsen. Dit alles is gratis. Om te registreren klik hier